Over ons

Doorlopendkrediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. U wilt een eenvoudig, helder en voordelig advies? Wij bemiddelen bij het vinden en afsluiten van de voordeligste rente en voorwaarden. Met onze vlotte afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.
Wij zorgen er niet alleen voor dat u het meest voordelige advies krijgt, maar ook dat de lening verantwoord is. Wij geven u inzicht in uw financiele situaties en de risico’s die daarbij relevant zijn. Doorlopendkrediet.nl adviseert en bemiddelt alleen in netto kredietbeschermingsproducten op het gebied van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijdensrisico. Dat betekent dat Doorlopendkrediet.nl geen provisie ontvangt op deze producten. Een bewuste keuze, zodat u geen opslagen of extra bedragen voor onze dienstverlening betaalt en wij geen belang hebben in het afsluiten van een kredietbescherming. In de rente die u betaalt zitten dus alle kosten die u betaalt.
Doorlopendkrediet.nl is onafhankelijk zodat u zeker weet dat het advies dat u krijgt een advies is waarbij maar een belang voorop staat en dat is uw belang. Of het nu om een krediet gaat voor bijvoorbeeld woninginrichting, een auto of extra bestedingsruimte of het oversluiten van uw te dure leningen, u ontvangt van Doorlopendkrediet.nl een eerlijk en duidelijk advies.